Le Maualuga Lelei O Laiti Suiga E Tatau Ona E Iloa I Le Gaosiga

O le folasaga o micro switch i le lalolagi o masini eletise ma masini o se suiga. Afai o oe o se gaosi oloa o mea eletise, oe mafai ona tumau i luma o le tauvaga faʻaaogaina micro ki. O le mafuaʻaga o masini masini e ofoina atu le tele o mea lelei. I lenei tusitusiga, o le a tatou vaʻai atu ai i nisi o tulaga lelei o loʻo ofoina mai e nei masini.

1. Faatuatuaina

Muamua lava, iloa o nei masini e sili ona faʻatuatuaina. O le fesuiaʻiga e tupu i tulaga faʻapitoa taimi soʻo. O isi masini e le ofaina lenei faʻaaliga. E le gata i lea, o nei iunite e matua fesuisuiaʻi e mafai ona faʻaaogaina i le selau o masini ma masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona maua i latou i faʻamau ki tulei, mea puʻeata vaʻavaʻaia, lifi, faʻatonutonu auala, uati masini, masini fufulu, ma iunite ea malulu na o nai igoa.

E taʻutaʻua tele ona o le latou saogalemu auala. O le mafuaʻaga lena ua latou faʻaaogaina ai i ituaiga eseese o puipuiga masini.

2. Tumau

O mea gaosi uma e manaʻo e fai oloa e mafai ona faʻamoemoe i ai tagata faʻatau mo tausaga a sau. E mafai ona faʻamoemoe i latou i masini ma masini eletise pe a fai e lava le umi. E taua tele lenei mea mo soʻo se tagata gaosi oloa e manaʻo e faʻatuatuaina tagata faʻatau. E tusa ai ma le onosaʻi e faatatau i ai, e mafai ona tatou fai atu o micro ki o le filifiliga sili lea.

O nei masini ua fuafuaina e galulue i ituaiga eseese o faigata tulaga. Na gaosia mai mea mautu, pei o le limasene apamemea, ma fau tioata, na o ni nai igoa.

3. Le taugata

Lenei leisi sili le lelei o nei iunite. Laʻititi suiga o se tuʻufaʻatasia o le lelei ma gafatia. E ese mai i le taugofie, o nei masini mafai ona galulue e tusa ma ou manaʻoga. Tusa lava pe o e i luga o se tapulaʻa paketi, oe mafai ona filifili mai le tele o taugofie iunite.

Afai la, afai e te manaʻo e aumai i latou i se tau maualalo, oe mafai ona faʻatau i latou i le tele. Lenei auala e mafai ai ona e fiafia i se tele paʻu, lea e mafai ona sefeina oe tele tupe.

4. Faʻatinoga sili ona lelei

E tusa ai ma le faʻatinoina lelei o gaioiga, micro switch e sili atu le lelei nai lo isi eletise ki e mafai ona e mauaina. O se tasi lea o mafuaʻaga autu e faʻaaogaina ai e le au fai eletise. O iunite nei e sili ona lelei ma maua ai moni-taimi manatu faaalia. O le taimi lava latou te faʻagaoioia ai, latou mafai ona lafoina le faʻailoga e pei lava o se eletise eletise. O le mea lea, o ki laiti o se tasi o filifiliga sili ona lelei.

E tele tagata gaosi o latou manatu o nei eletise ki e mafai ona sili atu le aoga e tusa ai ma le lafoina o faailo i masini eseese. O le mea lelei o latou e mafai foi ona fesoasoani ia te oe troubleshoot. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le toe galue lau masini ta lavalava, e mafai ona latou fesoasoani ia te oe e faʻailoaina le faʻafitauli. I le masini fufulu, pe a fai e le o tapunia lelei le faitotoʻa, e le amata amata ona ola le masini.

Faaiuga

Umi tala puʻupuʻu, o nisi nei o aoga autu na ofoina mai e ni ki laiti. Afai o oe o se gaosi oloa, oe ono manaʻo e faʻaaoga lenei ki i totonu o au masini e faʻaleleia atili ai lo latou saogalemu, saogalemu, ma aoga. A aunoa ma le faʻaaogaina o nei masini, e le aoga au mea faigaluega pe a manaʻomia. Talosia, o lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe e faia se faʻaiuga filifiliga o se gaosi oloa.


Taimi Post: Sep-05-2020